niedziela, 27 września 2015

Palacio Mel Miód Pitny konkurs

Miód pitny jest to napój alkoholowy zbliżony do wina. Palacio Mel (Mazurskie Miody) wytworzony jest według tradycyjnej receptury zgodnie z którą na jedną objętość miodu pszczelego przypada jedna objętość wody. Znakomita kompozycja miodu i soku z dojrzałych malin daje wyborny efekt smakowo – zapachowy. Długie leżakowanie tego trunku gwarantuje wyważony i delikatny smak. Zimą można podawać go jako grzaniec z dodatkiem goździków i cynamonu. Latem może być podstawą do przygotowania drinków z sokami owocowymi i lodem. W temperaturze pokojowej jest doskonały do spożycia z ciastami i deserami i taką propozycję przygotowałam.


Palacio Mel bierze udział w konkursie Winiarskim. Zapraszam do wzięcia udziału. Głosujcie i wygrywajcie nagrody! http://konkurswiniarskiprw.pl/

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz