- 2 szklanki startej cukinii
- 1/2 szklanki oleju
- 2 jajka
- 1/2 szklanki jogurtu naturalnego
- 1/2 szklanki cukru
- 2 szklanki mąki
- 3 łyżki kakao
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 1 łyżeczka sody
- szczypta soli
sobota, 4 lipca 2015
Czekoladowe babeczki z cukinią - najlepsze!
Najlepsze babeczki, które jadłam to właśnie te - bardzo czekoladowe, wilgotne dzięki cukinii, delikatne w smaku dzięki jogurtowi. Bardzo proste do wykonania, nie trzeba nawet miksera. To już drugi przepis na babeczki z dodatkiem z cukinii, poprzednie były również dobre, ale nie tak smaczne - klik.
Czekoladowe babeczki z cukinią
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz