Tatar z łososia atlantyckiego przygotowywany jest z najlepszej, najbardziej delikatnej, starannie wyselekcjonowanej części fileta. Powstaje z łososia atlantyckiego żyjącego w krystalicznie czystych wodach Norwegii. Dostawcy z wielopokoleniowym doświadczeniem dbają o to aby surowiec który trafia do naszej firmy był najwyższej jakości i pochodził tylko ze sprawdzonych źródeł. Sekret wysokiej jakości tkwi w wieloletnim doświadczeniu i wykorzystaniu technologii, opartej w dużym stopniu na pracy ręcznej, od ręcznego zasolenia począwszy. Zastosowanie tradycyjnej receptury produkcji sprawia, że Tatar z łososia zachowuje wszystkie najcenniejsze walory smakowe.
Więcej informacji na temat produktu można znaleźć na stronie internetowej: http://tatar.suempol.pl/
Tatar jadłam prosto z opakowania, na kanapce, a także przyrządziłam według przepisu na opakowaniu z małymi zmianami i wyszedł bardzo smaczny.
Tatar z łososia
- 100g Tatara z łososia Suempol
- 2 kiszone ogórki
- 1/2 czerwonej cebuli
- 1 łyżka soku z cytryny
- 1 łyżka oliwy z oliwek
- pieprz, ewentualnie sól, ale całość jest słona
- koperek
Tatar z łososia w opakowaniu 100g można kupić obecnie we wszystkich sklepach sieci Biedronka na terenie małopolski.
Też go próbowałam i czuje że niebawem skoczę po niego do Biedry :)
OdpowiedzUsuńTeż go mamy i potwierdzam bardzo smaczny.
OdpowiedzUsuńU nas na dniach przepis :)
Wygląda to super. Pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńŁosoś to mój przysmak, a tatar z łososia wprost uwielbiam! Często przyrządza rybę u siebie w domu. Moja rodzinka ostatnio często prosi mnie, żebym zrobiła łososia z przepisu https://mowisalmon.pl/przepisy/losos-w-glazurze-miodowo-sojowej-z-sosem-malinowym/ Łosoś przygotowany w ten sposób jest bardzo soczysty i ma bardzo niepowtarzalny smak. Serdecznie polecam!
OdpowiedzUsuń