Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
O mnie
Współpraca
Kontakt
▼
niedziela, 19 stycznia 2014
Pasta jajeczna
Pasta jajeczna
4 jajka
5 pieczarek
pół cebuli
5 ogórków korniszonych
1 łyżka majonezu
1 łyżka jogurtu naturalnego
sól, pieprz
Jajka ugotować. Pieczarki i cebulę pokroić w kostkę i poddusić na patelni. Jajka i ogórki pokroić w drobną kostkę. Dodać pieczarki i cebulę, majonez jogurt, sól i pieprz.
1 komentarz:
Unknown
19 stycznia 2014 10:48
najlepsza:)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
najlepsza:)
OdpowiedzUsuń