tag:blogger.com,1999:blog-4425253386244850802.post2453879481232073990..comments2024-03-28T15:42:36.423+01:00Comments on I love cooking: Papryka faszerowana kaszą jęczmiennąKarolaahttp://www.blogger.com/profile/13480256050947560989noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4425253386244850802.post-1664930482318825182016-02-20T17:43:53.669+01:002016-02-20T17:43:53.669+01:00Super pomysł z tym serem:) Super pomysł z tym serem:) Karolaahttps://www.blogger.com/profile/13480256050947560989noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4425253386244850802.post-14152308268705518952016-02-20T15:28:55.168+01:002016-02-20T15:28:55.168+01:00Jeden z najlepszych przepisów jakie znalazłam na i...Jeden z najlepszych przepisów jakie znalazłam na internecie! Dzięki!!! Jedyne co zmieniłam to dodaję plasterek sera typu feta i paprykę robię w naczyniu żaroodpornym (wolę żaroodporne niż blaszki), nie zamkniętym, na termoobieg i dlatego musi być w piekarniku dłużej ok. 1,5 godz.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4425253386244850802.post-71512618471054059342013-10-03T20:49:41.716+02:002013-10-03T20:49:41.716+02:00Zapowiada się pysznie! Zapowiada się pysznie! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08537090336182090345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4425253386244850802.post-61412491793458385172013-09-22T13:54:43.320+02:002013-09-22T13:54:43.320+02:00Gdybym mogła coś zasugerować ja robiłam podobną 45...Gdybym mogła coś zasugerować ja robiłam podobną 45 min. w 180 st., przez co ,,wierzch" nie był tak spalony ;)Paulina K.https://www.blogger.com/profile/09737356137951142163noreply@blogger.com